28 marzo 2013

Comença la Setmana Santa


El passat diumenge 24 de març la plaça i la nostra Parròquia s'ompliren de gom a gom, infants i adults, per celebrar el Diumenge de Rams.

La celebració comença a l'exterior de l'Església, just a la plaça, allà Mn Carles llegí l'evangeli i ens digué unes paraules. Un cop beneïda l'aigua, amb aquesta beneïa tot els rams d'infants i adults que si trobaven presents. Seguidament en processó, el poble, amb els escolanets i en Mossèn es dirigiren cap a l'interior de l'església per continuar la celebració tot entonant Hossana el Fill de David.

A dins el temple no si podia seure, de la gran quantitat de gent qui si trobava. La celebració continuà amb normalitat. Es llegí la passió del Senyor, Mn Carles a la seva homilia, ens recorda els personatges que trobem a la narració, explicà quines eren les seves posicions vers la setmana santa i la nostre fe. Animà a ser "personatges" actius durant la setmana santa i en la nostra vida en general.


------------------------------------------------------------------------


Avui dijous Sant, em celebrat l'eucaristia de l'Últim Sopar. La celebració ha transcorregut en un to familiar i de pregària. Mn Carles a la homilia ens ha explicat la importància del Sacerdoci comú que tots els batejats tenim tot aprofitant que avui és un dia sacerdotal.

En acabar la missa, ha tingut lloc l'hora Santa de pregària, on hi han participat un bon nombre de fidels acompanyats per la presencia de Jesucrist present en el Santíssim Sagrament.



Mn Carles fent la introducció a la meditació




Moments de silenci i pregària 




 Mn Carles, donant la benedicció final




Monument del Santíssim