15 diciembre 2013

Ja arriba el Nadal!

Des de feia temps no s'actualitzava el blog de la parròquia, degut a tots els canvis que hem tingut a la nostra comunitat parroquial de Sant Vicenç de Gualba.

El Sr.Bisbe, comprenent la situació de la nostra parròquia, un cop començat el curs, nomenà un nou rector/administrador parroquial: Mn Joan Ferrero Mora, que també ocupa el càrrec de vicari de Sant Martí de Sant Celoni.

A empentes i rodolons, el nou curs 2013/14 ja ha començat. Amb alguns petits canvis. La missa ja no és a les 11h, és a les 11:30h, mitja hora abans podeu trobar al mossèn per poder solucionar dubtes, i també per oferir-vos el servei de la reconciliació dels pecats. La catequesi també ha començat amb infants de 1r de comunió, que es preparen per rebre si Déu vol, la comunió un cop finalitzi la seva formació catequètica a finals del curs vinent. Com ja es va fer l'any passat, el dissabte 21, la parròquia organitza el sopar de germanor, on es destinen diners per Càritas, per poder-hi anar seria bo trucar, i comprar els tiquets. El diumenge 22, en cabat de la missa, hi haurà un concert de la coral de Les veus de Gualba, hi esteu tots convidats. Entremig tindrem Nadal, però ja farem un avís, però el proper dia 29 de desembre, en la festivitat de la Sagrada Família vindrà Mons Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa, per celebrar una missa per donar la benvinguda oficial de Mn Joan Ferrero com a nou administrador parroquial, i pregar tots junts pels fruits espirituals d'aquest nomenament.


Ja som a Advent, temps de preparació i pregària per la vinguda de l'infant Jesús al pessebre.